Pension de Driesprong

Adres
Quarles van Uffordstraat 4, 2202 NG Noordwijk

Contactgegevens
Telefoon: 071 361 34 87

Website: www.pensiondedriesprong.nl

Bedrijfsinformatie:

Pension de Driesprong is centraal gelegen in Noordwijk aan Zee op ongeveer 5 minuten lopen van het strand en de boulevard. Het pension beschikt over 12 kamers welke alle zijn voorzien van douche, toilet en tv. Op korte loopafstand van ons pension hebben wij gratis parkeerplaatsen voor u beschikbaar. Het pension ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het gezellige centrum van Noordwijk met vele restaurants en winkels die ook op zondag geopend zijn.

Noordwijk is vooral bekend om zijn lange zandstrand en prachtige duinen. In het uitgestrekte duingebied kan men heerlijk van de natuur genieten. Maak gebruik van de vele wandel- en fietspaden die door het gebied voeren om zo de omgeving te verkennen. Vanuit de duinen fietst of loopt u zo de uitgestrekte bollenvelden in.

Naast al het natuurschoon in Noordwijk zijn er ook genoeg andere dingen te beleven, restaurants, bars en terrassen voor een gezellige avond uit. Daarnaast zijn er vele sportieve mogelijkheden zoals tennissen, bowlen, poolen, paardrijden in de duinen, (midget)golf en overdekt zwemmen. Meer informatie op de website. 

Laatst gewijzigd op 28-12-2012.