MKB-Personeel

MKB-Personeel

Adres
Middelkoop 86, 4245 TW Leerbroek

Contactgegevens
Telefoon: 06-22175960

Website: www.mkb-personeel.com

Bedrijfsinformatie:

Wie onderneemt, wil vooruit. Bezig zijn met de passie waarmee u de onderneming begonnen bent. Doen waar u goed in bent. Het regelen van personeelszaken laat u liever liggen voor morgen.

Daarom is er MKB-Personeel. Dé afdeling personeelszaken van het MKB. MKB-Personeel is gevestigd in Leerbroek. Vertrouwd, betrokken, dichtbij en in de regio.
Wij regelen alle zaken rondom de in- door- en uitstroom en natuurlijk de wetswijzigingen.

Wij richten ons met passie op uw personeelszaken.

Het resultaat: uw personeel en uw klanten blij. Alles is immers goed geregeld. En belangrijker nog: u blij. Want, personeel moet u géén kopzorgen of extra werk geven. Zij moeten ontzorgen.

Net als wij dat graag voor u doen als uw flexibele afdeling personeelszaken!

U heeft met enige regelmaat personeelsvraagstukken, maar u heeft geen P&O medewerker in dienst? Dan is het MKB-Personeel op maat de oplossing.

Met MKB-Personeel op maat krijgt u persoonlijke (vaste contactmomenten op uw locatie), telefonische en digitale ondersteuning. U sluit een duurovereenkomst, waarbij u als het ware voor een vast aantal uren tijd in de agenda van ons reserveert, op de afgesproken data en tijdstippen. Tijdens de door u gereserveerde uren zullen wij ons inzetten voor uw personeelsbeleid, desgewenst bij u op locatie. U kunt hierbij denken aan een dag in de week, enkele dagen in de week of enkele dagen per maand. Wij kijken samen met u wat passend is voor de organisatie.

Personeelszaken

MKB-Personeel

Laatst gewijzigd op 07-04-2016.