Maas catering

Adres
De Kwinkelier 3, 3722 AP Bilthoven

Contactgegevens
Telefoon: 030 229 4846

Website: www.cateringgooi.nl

Bedrijfsinformatie:

Wij zijn gespecialiseerd in catering voor alle voorkomende gelegenheden. Bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten of gewoon gezellig bij U thuis. Of het nu gaat om een tapas buffet, japans buffet of om een barbecue, kwaliteit en service staat bij ons voorop. Tevens leveren wij ook de mooiste salades bereidt met uitsluitend smaakvolle verse ingrediënten.

Heeft U een feest en wilt U zelf alleen maar genieten van Uw gezelschap laat de catering dan door ons verzorgen. Succes gegarandeerd. Wij leveren indien gewenst niet alleen het eten maar ook bedienend personeel, bestek en zelfs de wijnen. Natuurlijk leveren wij ook terrasverwarming en partytenten in alle maten en soorten. Alles is mogelijk!

Maas catering levert ook bedrijfslunches of warm eten bij overwerk. Geeft u thuis een feest en wilt u schitterend opgemaakte schalen met een diversiteit aan hapjes, ook dat behoort tot de mogelijkheden. Onze tapas schotels of luxe hapjes zijn ideaal voor bij de borrel. Een gezellige barbecue met vrienden, laat ons het verzorgen. Onze barbecue pakketten zijn grandioos! Meer informatie op de website. 

Maas catering

Laatst gewijzigd op 09-12-2012.