Fahr-Becker Recruitment Consultancy B.V.

Adres
Rembrandtlaan 46, 3723 BK Bilthoven

Contactgegevens
Telefoon: +31(0)30-6981640

Website: www.fahr-becker.nl

Bedrijfsinformatie:

Fahr-Becker is een Nederlandse organisatie, die haar expertise in de meest recente psychologische ontwikkelingen en sales & marketing strategieën toepast op het gebied van personeelsbeleid. Door de kennisbundeling van gedragswetenschap en sales & marketing hanteert Fahr-Becker een vernieuwende methodologie, ondersteund door een bewezen systematiek. Met de psychologische kennis omtrent leiderschap, beïnvloeding, gedragsverandering en het nemen van beslissingen, helpt Fahr-Becker haar cliënten om efficiënter, productiever en winstgevender te worden.

Fahr-Becker biedt consultancy en implementatie op het gebied van recruitment, cultuurverandering en cultuurinternalisatie. Daarnaast voert Fahr-Becker werkzaamheden uit op het gebied van werving & selectie, interim recruitment, outplacement, assessments, training & loopbaanbegeleiding

De methodologische aanpak van Fahr-Becker wordt gekenmerkt door resultaatgerichtheid. Samenwerken met Fahr-Becker moet resultaat opleveren. Fahr-Becker werkt graag met mensen en dat straalt zij uit in haar partnership met de cliënt. Meer informatie op de website. 

Fahr-Becker

Laatst gewijzigd op 09-12-2012.