Bubbles & Blessings

Adres
Vinkenlaan 25, 3722 AH Bilthoven

Contactgegevens
Telefoon: 030 2283882

Website: bubblesandblessings.nl

Bedrijfsinformatie:

In 2006 is B & B voortgekomen uit mijn behoefte aan een plek in de gemeente voor jong én oud. Een plek waar iedereen, van welke leeftijd ook, zich thuis kan voelen. Met Bubbles & Blessings is er een brasserie in Bilthoven, waar ook kinderen welkom zijn! Onder het genot van een glas wijn en een lekkere salade kunt u gezellig en rustig bijpraten met uw beste vriendin of vriend, terwijl uw kinderen veilig en dichtbij spelen.

B & B is ook een plek waar u na een boswandeling een goed glas rode wijn kunt bestellen of een biertje, zodat een heerlijke zondag nog net even wat langer duurt. Wilt u vergaderen en/of lunchen met uw zakenrelatie(s)? Wilt u gezellig met de bridge- of snookerclub dineren en daarna nakaarten bij de open haard of buiten op ons terras? Dat kan! Onze eerste etage is speciaal ingericht voor groepen tot 45 personen.

Bubbles & Blessings staat voor Gastvrijheid. Elke dag is het waard om gevierd te worden, en daarvoor moet u bij Bubbles & Blessings zijn! Meer informatie op de website. 

Bubbles & Blessings

Laatst gewijzigd op 09-12-2012.