voor Kind en Gezin Praktijk

Adres
Leichelweg 2, 7241 CV Lochem

Contactgegevens
Telefoon: 573-459556

Website: www.praktijkkindengezin.nl

Bedrijfsinformatie:

Praktijk voor Kind en Gezin is een centrum voor jeugdhulpverlening werkzaam in Gelderland en Overijssel. Wij bieden orthopedagogische en psychologische hulpverlening aan gezinnen met kinderen en jongeren tot en met 18 jaar die problemen ervaren in de opvoeding, in de ontwikkeling, bij het schoolse en / of het gedrags- en sociaal-emotionele functioneren.

Onze hulpverlening varieert van advies, training, praktische begeleiding tot diagnostiek en behandeling. De hulpverlening begint met een hulpvraag van een kind, jongere en / of opvoeder. Samen met ouder en kind zoeken we naar een passend antwoord op de hulpvraag, afhankelijk van de leeftijdsfase van het kind of de jongere en de gezinssituatie. Aansluitend kan er hulp-op-maat geboden worden. De duur van de hulpverlening varieert van kort tot langdurig.

Onze praktijk is gevestigd samen met een fysiotherapiepraktijk, een praktijk voor logopedie en een psychologiepraktijk in Paramedisch Centrum De Brug in Lochem. Meer informatie op de website. 

voor Kind en Gezin

Laatst gewijzigd op 30-11--0001.