Straetus Noord Veluwe, incassobureau

Straetus Noord Veluwe, incassobureau

Adres
Postbus 2494, 7302 ER Apeldoorn

Contactgegevens
Telefoon: 0880440106

Website: www.straetus.nl/incassobureau/noord-veluwe

Bedrijfsinformatie:

Incassobureau Straetus bestaat uit een landelijke netwerk van regionale vestigingen.
Straetus biedt diensten op het gebied van debiteurenbeheer, kredietrapporten en het resultaatgericht innen van vorderingen.
Onze kernwaarden zijn professioneel, persoonlijk, transparant en ondernemend.

Incassobureau Straetus bestaat uit een landelijk netwerk van regionale vestigingen, waarbij elke vestiging wordt geleid door een gedreven ondernemer. Straetus is een landelijke franchiseformule met lokale ondernemers. Dankzij deze structuur kenmerkt de werkwijze van Straetus zich door een ondernemende en persoonlijke benadering. De ondernemers van Straetus verdiepen zich in uw situatie en begrijpen als geen ander het belang van de klantrelatie. Doortastend en met respect voor de verhoudingen zorgt Straetus ervoor dat er snel resultaat wordt geboekt. Indien nodig leggen wij een persoonlijk bezoek af bij de debiteur, zodat we volledig op de hoogte zijn van de situatie. Vaak komen we in een persoonlijk gesprek snel tot een oplossing.

Onze ondernemende aanpak blijkt uit de razendsnelle behandeling van dossiers. Zo kunnen wij op werkdagen (binnen kantooruren) garanderen dat uw dossier al binnen 4 uur in behandeling is genomen. Wij begrijpen dat u al te lang op uw geld zit te wachten en gaan snel over tot actie. Probeer ons uit en u staat verbaasd over de snelheid en resultaten.

Vanzelfsprekend kunt u bij Straetus terecht voor het uit handen geven van een incidentele vordering, maar we stellen zeker prijs op een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Zodat wij onze klanten goed leren kennen en kunnen adviseren over effectief debiteurenbeheer en het innen van vorderingen. Om u gedurende het gehele jaar bij te kunnen staan, bieden wij het servicecontract aan.

Incassobureau

Straetus Noord Veluwe, incassobureau

Laatst gewijzigd op 24-03-2016.