caravansgezocht.nl/

Adres
Compagnonsweg 10, 9482 WR Tynaarlo

Contactgegevens
Telefoon: 06-19669903

Website: www.caravansgezocht.nl

Bedrijfsinformatie:

Caravans Gezocht is een onderdeel van Snoeken Caravans. Wij zijn gespecialiseerd in de in – en verkoop van tweedehands tourcaravans. Caravans Gezocht is de inkoop website voor het aanbieden van uw caravan.

Caravan Gezocht geeft van te voren een prijs af. U geeft de specificaties aan waarbij u moet denken aan type, bouwjaar en eventuele schade aan de caravan (wanneer van toepassing) en wat er verder aan extra’s bij de caravan geleverd wordt. Aan de hand van deze gegevens geeft Gezocht Caravan een prijs af. Deze prijs wordt ook betaald mits de caravan voldoet aan de specificaties zoals door u aangegeven. Blijkt dat er toch schade aan de caravan zit die niet is vermeld passen wij daar onze prijs op aan. Wij komen de caravan altijd bij u thuis, camping of stalling halen. Wij betalen u contant of per bank wat u wenst..

Waarom de caravan aan ons verkopen en niet zelf verkopen?

Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper
Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn
Geen gezeur achteraf.......zoals vaak bij particulieren
Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring
Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

En natuurlijk komen wij de caravan netjes bij u thuis camping of stalling halen! Dit zijn de meeste gehoorde klachten die wij horen van mensen die besloten hebben om de caravan aan ons te verkopen en niet zelf te verkopen.

Caravan Verkoop

caravansgezocht.nl/

Laatst gewijzigd op 06-04-2016.