Witzand Bouwmaterialen B.V.

Contactgegevens

Volg ons:

Bedrijfsinformatie

OVER ONS

Witzand Bouwmaterialen is een ambitieus familiebedrijf, trots op het verleden met een sterke focus op de toekomst! Al meer dan 125 jaar zijn wij een betrouwbare partner in het leveren van hout en bouwmaterialen. Met vestigingen in Almelo, Eibergen, Lichtenvoorde, Ruurlo, Enschede en Vriezenveen hebben wij een sterke positie in Oost-Nederland.

SHOWROOMS

Onze showrooms in Eibergen en Vriezenveen bieden een uitgebreid assortiment keukens, sanitair, wand en vloeren, tegels, deuren en bestrating. Een mooie plek om inspiratie op te doen en je te laten adviseren door onze ervaren showroomverkopers. Onze vestiging in Almelo is gespecialiseerd in hout en bewerkingen. Vanuit voorraad leveren wij een ruim assortiment duurzame hout en plaatmaterialen.

VESTIGINGEN

Al onze vestigingen zijn voorzien van een complete afhaalcenter en een moderne bouwshop, waar de materialen snel afgehaald kunnen worden. Natuurlijk leveren we bestelde materialen ook just-in-time op de bouwplaats. Onze vakkundige medewerkers helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes.

Locatie

Deze pagina delen: