Contactgegevens

Volg ons:

Bedrijfsinformatie

75 jaar ervaring

PERFECT – Van Wamel heeft al 75 jaar ervaring met het ontwikkelen en fabriceren van een zeer breed gamma aan klepel- en cirkelmaaiers, versnipperaars en strokenpoetsers in eigen huis. Vandaag de dag zijn PERFECT machines in gebruik bij professionele gebruikers over de gehele wereld. Een wereldwijd dealernetwerk ondersteunt onze dienstverlening en de verkoop van nieuwe machines.

Ons team van circa 95 medewerkers ontwerpt en bouwt, niet zelden naar aanleiding van een specifieke vraag uit de praktijk, klepel- en cirkelmaaiers, snoeihoutversnipperaars en strokenpoetsers in vele soorten en maten. Het resultaat is dat wij zowel professionele fruitteeltbedrijven maar ook zeer grote landbouwbedrijven tot onze klantenkring mogen rekenen.

Naast dit zeer complete programma weilandbloters, cirkelmaaiers en klepelmaaiers is PERFECT – Van Wamel tevens de fabrikant van een complete lijn aanvoersystemen, sorteermachines en verpakkingsmachines voor groente en fruit. Deze machines worden exact naar wens van de klant gebouwd en zijn in staat een grote diversiteit aan groenten en fruit te sorteren op maat, gewicht, kleur en externe defecten.

Locatie

Deze pagina delen: