Tekstbureau Auteur op bestelling

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Tekstbureau “Auteur op bestelling” is een eenmanszaak geboren uit het idee van Peter van der Stoep, freelance creatief schrijver, dichter en publicist, om de taal een nieuwe impuls te geven. Wat is er onder andere te verkrijgen?:

– SEO teksten voor uw website, waar de zoekmachines niet omheen kunnen.
– Vertalingen van het Nederlands naar het Engels en van het Engels naar het Nederlands.
– Gedichten op bestelling

 

Heb je ooit gehoord, dat iemand zijn of haar passie achterna gaat en nog succesvol is ook? Peter van der Stoep, de freelance creatief schrijver, dichter en publicist is zo iemand. Als freelancer timmert deze man aardig aan de weg. Laat ik beginnen om iets te vertellen over deze karakteristieke verschijning met baard, snor en hoed (vaak ook nog eens gekleed in een driedelig pak).

Peter van der Stoep. Een in 1977 geboren Hollandse eerlijke jongen. Deze taalvirtuoos hoopt dat zijn teksten de wereld een stukje beter kunnen maken. Hij is elke dag op zoek naar verbeteringen en vernieuwingen, waardoor hij onlangs nog met een gitaar zijn teksten tijdens een performance naar een nieuwe dimensie bracht. Peter van der Stoep is in zijn hart een dichter, maar bedacht tevens het tekstbureau “Auteur op bestelling” en is bezig met vele andere projecten.

Locatie

Deze pagina delen: