Taxicentrale Zoetermeer

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Taxicentrale Zoetermeer staat met een ervaren team van chauffeurs klaar voor al u ritjes binnen en buiten Zoetermeer. Schiphol v.a. 45€. Voor zakelijk vervoer, kindervervoer en ziekenvervoer bent u thuis bij Taxicentrale Zoetermeer.

Voor elke vorm van taxivervoer staan onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs 7 dagen per week voor u klaar in Zoetermeer en omgeving. Met ons voertuigen vervoeren we u snel en veilig naar uw bestemming. Service Garantie en Kwaliteit komen op de eerste plaats. Taxivervoer is vanaf het begin dé specialiteit van TaxiCentrale-Zoetermeer. Betrouwbaar, punctueel en alle aandacht voor de passagier. Dat zijn de drie pijlers waarop het taxivervoer van TaxiCentrale-Zoetermeer rust. TaxiCentrale-Zoetermeer vervoert ook klanten van Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Wassenaar, Voorburg en omgeving.

De centralisten van TaxiCentrale-Zoetermeer plannen en verdelen dagelijks een groot aantal uiteenlopende vervoersopdrachten opdrachtgevers en individuelle. Geen enkele ritopdracht is hetzelfde. Zakelijke klanten kunnen naast contant, ook per creditcard de taxirit betalen, of op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend.

De groei die TaxiCentrale-Zoetermeer doormaakte is te danken aan de concurrerende tarieven, maar vooral ook aan de kwaliteit van de dienstverlening. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en op de weg, het hele jaar door! Zonder onvoorziene omstandigheden staat uw taxi binnen 10 – 25 minuten bij u voor de deur. TaxiCentrale-Zoetermeer heeft voldoende capaciteit om al uw personenvervoer perfect te verzorgen en geeft het de persoonlijke aandacht die het verdient. TaxiCentrale-Zoetermeer beschikt over het keurmerk voor taxibedrijven en voldoet daarmee aan de hoogste eisen die voor taxiondernemingen gelden.

Locatie

Deze pagina delen: