Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Bekijk onze website voor vloerkleden en tapijten. U kunt diverse soorten tapijten vinden uit onze collectie in verschillende prijsklassen.

 

Aanbod
Wij van Tapeso hebben voor u de beste selectie van vloerkleden gemaakt op onze website. Het aanbod varieert van moderne vloerkleden, tot heerlijk zachte hoogpolige vloerkleden, maar ook klassieke vloerkleden, vintage kleden, of Perzische vloerkleden vindt u bij ons. Kortom: voor elk wat wils! Mocht u onverhoopt niet vinden wat u zoekt, dan helpen wij u graag met het vinden van een passend kleed. Via leverancier wereldwijd hebben wij toegang tot een zeer gevarieerd aanbod.
Teruggaverecht
Heeft u een vloerkleed besteld, maar is het toch niet helemaal wat u ervan had verwacht? Dan mag u het kleed binnen 14 dagen retourneren. Na ontvangst van het artikel in goede staat, zullen wij het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten voor de heenzending aan u terugbetalen.
Advies op maat
Heeft u overal gezocht om een vloerkleed dat past bij uw inrichting? Maar vindt u net niet het juiste kleed? Of ziet u door de bomen de bos niet meer, en weet u niet welk vloerkleed past in uw inrichting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar om samen met u, op basis van uw inrichting, een selectie van vloerkleden te maken die helemaal bij u past. Ons advies kan soms verrassende resultaten opleveren, waar u zelf helemaal niet aan had gedacht! Wij geven u graag gratis en vrijblijvend advies op basis van uw inrichting en budget. Hiervoor kunt u per e-mail of telefonisch (0512-788105) contact met ons opnemen.
Klantenservice en bezoek
Onze klantenservice heeft een flexibele en no-nonsense aanpak. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, ook in de avonduren. U kunt ons per e-mail of telefoon bereiken. U bent ook van harte welkom om op afspraak diverse collecties bij ons te komen bezichtigen. Om onze kleden zo goedkoop mogelijk aan te bieden, besparen wij op zo veel mogelijk punten. Hierdoor hebben wij geen vaste receptionist in dienst. Mocht de telefoon onverhoopt niet worden opgenomen, dan zullen wij u altijd zo spoedig mogelijk terugbellen.
Levertijden

Locatie

Deze pagina delen: