Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Het halen van je rijbewijs is een belangrijk moment in je leven. Eindelijk ben je niet meer afhankelijk van de trein, de bus, of van je ouders die je moeten brengen om ergens te kunnen komen. Daarnaast is het ook heel spannend maar ook leuk om voor het eerst een auto te besturen. Het is Rijschool Thomas die je daarbij graag helpt.

Ben je minimaal 16,5 jaar en wil je leren autorijden, dan mag je contact met ons opnemen om een GRATIS rijles (proefles) aan te vragen. Overleg het wel eerst even met je ouders.

Rijles als je Faalangst, Rijangst, ADHD, ADD of ASS hebt, is bij ons geen probleem. Wij zijn hiervoor namelijk gediplomeerd en hebben al ruime ervaring met allerlei angst- en concentratiestoornissen.
Heb je al een rijbewijs, maar wil je een Opfriscursus, dan kan je ook bij Rijschool Thomas terecht.
Leerlingen die, om welke reden dan ook, niet meer verder willen of kunnen bij een andere rijschool, zijn bij ons natuurlijk ook van harte welkom.

Ons doel is om je op een ontspannen manier verkeersveilig te leren autorijden !
Zo heb je, in het tempo dat het beste bij jou past, het felbegeerde roze pasje (je rijbewijs) het snelst op zak!

Tijdens onze rijlessen komt het onderdeel vooraf opmerken, herkennen én voorspellen van mogelijk gevaarlijke situaties ook aan bod. Hierdoor leer je om op tijd te handelen en daardoor gevaar af te wenden.

 

Rijopleiding op maat?

Ben je op zoek naar een autorijschool in de omgeving Amersfoort? Heb je veel tijd of juist weinig? Kan je moeilijk of makkelijk leren of concentreren: het is bij Rijschool Thomas allemaal geen probleem.

Als je bij ons komt rijlessen, dan beloven wij je plezierige maar ook actieve lessen volledig afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Om voor je theorie-examen te kunnen leren, hebben wij een fantastisch pakket, namelijk “iTheorie“. Ook geschikt voor mensen met dyslexie.

Als het je wat lijkt, klik dan hier, of bel om contact met ons op te nemen voor een Gratis proefles of advies.

Locatie

Deze pagina delen: