Meat You Daily

Bedrijfsinformatie

Ambachtelijke slagerij

Om de filosofie van ambachtelijke slagerij Meat & Daily’s te begrijpen, gaan we terug naar de vorige eeuw. Richard en Dylan leerden het vak zoals het ooit bedoeld was. Direct contact met de natuur, liefde voor de dieren en klanten die nog aan huis kwamen. Het bereiden van vlees uit liefde voor het vak en met respect voor de natuur.

De vleesindustrie heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Maar is dat goed? Dierenwelzijn staat onder druk, smaakversterkers, een voedselwedloop. Dat willen we eigenlijk helemaal niet.

Daarom hanteert Meat & Daily’s de waarden van vroeger. Maar dan wel gestoken in een modern jasje. In onze winkel vindt u een groot en aantrekkelijk aanbod. De diversiteit op het gebied van vlees en vers-waren is enorm. Natuurlijk voldoen wij aan de tegenwoordige vraag: we produceren op verzoek. Ontfermen ons over uw bestellingen en feesten en partijen. We leveren complete barbecue-pakketten en serveren heerlijke ovenverse broodjes met onze zelfbereide vleeswaren en salades.

Locatie

Deze pagina delen: