Hoogerheide Bedrijfswagens B.V.

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Hoogerheide Bedrijfswagens is gevestigd aan de Rooseveltstraat in Leiden. Wij zijn dealer van de merken Isuzu en Iveco.

Wij beschikken over een moderne werkplaats, voorzien van twee APK straten. Wij zijn RDW erkend APK keuringsstation voor lichte- en zware bedrijfswagens. U kunt ook voor uw getrokken materieel bij ons terecht. Uiteraard kunnen wij uw tachograaf controleren, uitrollen en ijken.

U kunt ook voor kampeerwagens bij ons terecht voor service,onderhoud en APK. Ook de meest voorkomende werkzaamheden m.b.t. de techniek van de installatie kunnen wij voor u verzorgen. Door de jaren heen hebben veel eigenaren van campers ons bedrijf weten te vinden waardoor wij inmiddels ruime ervaring hebben opgedaan.

Voor het uitlezen van voertuigen hebben we alle originele uitleesapparatuur, dat er uiteraard voor zorgt dat bij eventuele storingen onze monteurs u weer snel op weg kunnen helpen.

Door de jaren lange ervaring van onze monteurs kunnen wij ons specialist noemen in het onderhouden van alle merken voertuigen.

Tevens hebben wij de mogelijkheid om in eigen beheer airco-systemen te onderhouden en te repareren, wij hebben een uitgebreide winter/ zomer bandenopslag.

Locatie

Deze pagina delen: