Homme Siebenga Bouw

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Aannemer bouwbedrijf voor verbouw nieuwbouw en utiliteitsbouw in de ruimste zin van het woord.

Nieuw en toch vertrouwd! Onlangs is Homme Siebenga bouw van start gegaan in Heerenveen. Homme Siebenga bouw is gevestigd aan de Rotstergaastweg 35 in Rotstergaast (Heerenveen).

Directie en medewerkers staan klaar voor alle bouw en herstelwerkzaamheden in uw regio. Door de lange ervaring, korte lijnen en kennis van de bouwmarkt bent u voor al uw bouwwerkzaamheden bij Homme Siebenga bouw op het juiste adres.

Homme Siebenga ging in 1957 van start met bouwbedrijf Siebenga bouw aan de Rotstergaastweg. Later opgevolgd door zoon Arjen. De heer Arjen Siebenga nam enige jaren geleden afscheid van het bedrijf.

Sinds juli 2015 staan de heren Wietze van Wieren en Jan de Vries aan het roer. Adviseur is Arjen Siebenga die beide directieleden met daad en raad ter zijde staat. Beide directieleden hebben overigens jarenlange ervaring in de bouw.

Meesterlijk in maatwerk dat is ook wat de directie en vier medewerkers dagelijks voor ogen hebben. Door de korte lijnen, passie en lange ervaring bent u bij Homme Siebenga bouw op het juiste bouwadres.

Nieuw en toch vertrouwd! Passie voor het werk, zelfde adres en enthousiaste medewerkers met vakkennis staan garant voor al uw bouwwensen

Locatie

Deze pagina delen: