Hoeve Buiten Verwachting

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Mijn naam is Suzan Bunnik en ik ben geboren en getogen in Bodegraven.

Al van jongs af aan heb ik altijd paard gereden. Ik heb mijzelf gericht op de dressuur en rijd daar ook wedstrijden in. De biomechanica van mens en paard en het analyseren van bewegingen hebben altijd mijn aandacht getrokken. In 2004 ben ik begonnen met de opleiding voor humaan fysiotherapie. Inmiddels werk ik al weer ruim 11 jaar in een gezondheidscentrum in Leiden.

In de jaren 2009 t/m 2011 heb ik de opleiding voor dierfysiotherapie gevolgd en heb ik mijn droom waar kunnen maken! Ik ben nu al enige tijd aan het werk als dierfysiotherapeut en dit doe ik met veel plezier.

In juli 2016 heb ik de internationale opleiding FES, Focus on the Equine Spine afgerond. Dit is een opleiding voor “Equine Chiropractor”. Na de opleiding voor dierfysiotherapie wilde ik mij nog verder specialiseren in het onderzoeken en behandelen van de wervelkolom bij paarden. Met deze extra opleiding heb ik mijn kennis verder ontwikkeld.

Ik kom op locatie, maar er is ook een mogelijkheid om naar mij toe te komen. De praktijk is aan de “Noordzijde 126 in Bodegraven”.

Locatie

Deze pagina delen: