Harmsen mx service

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Onderhoud & Reparatie

Door de jaren ervaring zijn wij met veel werkzaamheden en verschillende merken bekend. Voor veel standaard werkzaamheden hanteren wij vaste uren. Ga naar de pagina Onderhoud & Reparatie om onze prijsindicaties te bekijken. *Helaas schommelen de prijzen wegens Corona/ grondstof tekorten nogal en hebben wij te maken met leveranciers die werken met dagprijzen waardoor de prijzen van materialen kunnen verschillen.

Maatwerk

Voor frame aanpassingen, het verlengen van achterbruggen en ander aluminium laswerk, bij ons bent u aan het juiste adres.

Achterbruggen kunnen ook per pakket verstuurd worden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Onderdelen & Uitrusting

Ook voor losse onderdelen en uitrusting kunt u bij Harmsen MX Service terecht. Wij beschikken over een ruime voorraad aan onderdelen waardoor u niet snel mis grijpt. Maar ook voor uw uitrusting beschikken wij over een standaard voorraad helmen, laarzen, handschoenen, bodyprotectors en brillen. Tevens gaan er bij ons bijna dagelijks bestellingen de deur uit dus hebben wij het juiste onderdeel of item niet op voorraad dan is deze binnen enkele dagen alsnog leverbaar!

Locatie

Deze pagina delen: