Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Erkend gewichtsconsulente en health coach Linda van den Elshout helpt je met het vinden van het voedingspatroon dat bij jou past, zodat je ook het gewicht bereikt dat bij jou past.

ik wil, kan en ben klaar om te veranderen
Als je op het punt bent beland dat je er klaar voor bent om essentiële veranderingen in je levensstijl aan te brengen, maar je hebt daar een coach bij nodig die je helpt de juiste methode te vinden, dan nodig ik je van harte uit voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dat kan op de praktijk, maar ook telefonisch. Als we samen besluiten het traject in te gaan, zal ik je vragen een eetdagboek bij te houden en een vragenlijst met betrekking tot jouw gezondheid in te vullen. Er zijn verschillende trajecten mogelijk.
het intake-gesprek
Tijdens dit gesprek wordt je gewogen, wordt je BMI bepaald en je vetpercentage en taillemaat gemeten. We bespreken jouw huidige voedingspatroon aan de hand van de analyse van jouw eetdagboek, formuleren jouw doel en stellen een plan van aanpak op. Het moet wel een haalbaar doel zijn. Je krijgt advies over voeding en bewegen. Samen stellen we een menu vast dat aansluit bij jouw manier van leven. Vervolgens kun je kiezen voor een persoonlijk vervolgtraject of een vervolgtraject ‘online’.
persoonlijk vervolgtraject
Eens in de 2 weken hebben we persoonlijk contact, wordt je gewogen en gemeten en bespreken we wat er goed is gegaan in de afgelopen periode en waar je wellicht moeite mee hebt gehad, in principe kan alles in dit gesprek aan de orde komen. We bespreken het eetdagboek, stellen een weekmenu samen en bepalen het doel voor de komende 2 weken.

Locatie

Deze pagina delen: