Contactgegevens

  • Poort van Midden Gelderland Blauw 14
    6666LR Heteren
  • Route plannen

Volg ons:

Bedrijfsinformatie

Welkom bij Wels2wielers! In onze winkel in Driel is de familie Wels in 1997 begonnen met de verkoop van tweedehands fietsen. Door de jaren heen is Wels2wielers gegroeid van een kleine middenstander met enkele merken, tot een grote fietsenspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan fietsen. We zijn gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van elektrische fietsen, hybride fietsen, stadsfietsen en kinderfietsen. Ook hebben we vele verschillende merken in ons assortiment; we zijn dealer van merken als Giant, Gazelle, Trek, Cube, Cortina, QWIC, Cannondale en nog veel meer!

Om de consument nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een tweede vestiging geopend in Heteren, genaamd Fietswinkel Gelderland. De sportafdeling is toen hier naartoe verhuisd, zodat er in de vestiging in Driel ruimte vrijkwam om ons aanbod in elektrische fietsen uit te breiden. Bij Fietswinkel Gelderland is een ruim aanbod aan racefietsen en mountainbikes te vinden, en ook de nodige nieuwe stads- en outletfietsen.

In juni 2022 is Wels2wielers verhuisd naar Heteren. Onze jarenlange wens om met Wels2wielers en Fietswinkel Gelderland onder één dak te zitten ging daarmee in vervulling. Na een periode van uitbreiden en verbouwen was het pand gereed om beide winkels in te vestigen. Hiermee is ons volledige assortiment weer op één plek te vinden.

Wels2wielers doet alles op het gebied van fietsen, van verkoop tot onderhoud, goede service en nazorg. Mede hierdoor en door de waardering van de consument zijn we in 2017 uitgeroepen tot Tweewielerwinkel van het Jaar in de provincie Gelderland! Eind 2017 is ook ons private label Stuw op de markt gekomen. Dit merk staat voor kracht en zekerheid. De elektrische fietsen van Stuw hebben we zelf samengesteld en zijn exclusief te verkrijgen bij Wels2wielers!

We verwelkomen u graag in onze winkel om ons assortiment te bekijken, of u vrijblijvend te laten informeren over alles wat met fietsen te maken heeft. De koffie staat voor u klaar!

Locatie

Deze pagina delen: