Eyoba

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Eyoba is een multi-channel (online & offline) winkel en dealer van verschillende bekende nationale en internationale design meubels en accessoires. Bij Eyoba vindt u vooral zitmeubilair en toebehoren in het midden tot hoge segment. Naast de toepassing voor huis en tuininrichting worden ons meubilair ook vaak gebruikt voor projectinrichting van bedrijfspanden in zowel het klein, midden als groot segment.

Eyoba is gestart als internetonderneming met Designerstoelen.nl en uitgegroeid tot een ondernemeing met meer dan 10 innovatieve woonwebwinkels en een showroom van 500m².

Het unieke karakter van Eyoba heeft zij te danken aan het internet. Door digitale vernieuwing aan te brengen in de ’traditionele’ meubelbranche heeft Eyoba een nieuw perspectief kunnen creëren voor zowel dealers, projectinrichters en architecten als eindgebruiker. Tussen de combinatie van een onbeperkt online assortiment en een daadwerkelijke ‘bricks’ showroom kan Eyoba u een ongekend diverse collectie zitmeubilair aanbieden. Meer informatie op de website. 

Locatie

Deze pagina delen: