Durisol Raalte B.V.

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Durisol Raalte B.V. is een internationaal opererende onderneming met vertegenwoordigingen in diverse landen. Durisol Houtvezelbeton is ruim 60 jaar geleden in Zwitserland ontwikkeld.
Ons houtvezelbeton is een zeer innovatief en betrouwbaar materiaal, met een grote diversiteit aan eigenschappen. Behalve geluidsabsorberend, is het materiaal thermisch isolerend, vochtregulerend, brandwerend en duurzaam. Hierdoor is het uitermate geschikt voor geluidsschermen, geluidstegels, dak- en gevelelementen.

Van oudsher is een van de kernactiviteiten van Durisol het produceren van dak- en gevelelementen. Deze elementen worden met name toegepast in de utiliteitsbouw. De laatste decennia ontwerpt Durisol steeds meer producten voor de infrastructuurmarkt, zoals geluidsschermen en -tegels, het Durisol Sound Safe System en het Rail Silencing System. Door de combinatie van goede geluidsabsorptie, duurzaamheid en grote ontwerpvrijheid zijn onze geluidsschermen en -tegels dé oplossing voor hedendaagse infrastructurele projecten. Meer informatie op de website. 

Locatie

Deze pagina delen: