De Wijsheid van het Hart

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

De Wijsheid van het Hart verzorgt Mindfulness & Meditatie training voor volwassenen en kinderen, Energetische Therapie en Mindful Lifecoaching. Gespecialiseerd in hooggevoeligheid bij volwassen en kinderen. Mindfulness & Meditatie training voor particulieren, op het werk en op school. Geen tijd voor een training? Boek een Mindful of Meditatiemomentje.

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin vele deze reis maken van hun hoofd naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn, I AM. Het is een ontwaken, het is een echt landen in je lichaam en thuis komen bij je stralende Zelf. Dit stralende Zelf is liefde, vrede en geluk. Het stralende Zelf is je ware natuur en is verbonden met het spirituele hart.

Alle diensten van De Wijsheid van het Hart zijn gericht op ondersteuning van het individuele en planetaire ontwaken. Deze reis gaat niet over worden, maar om ZIJN. Deze reis gaat over herinneren en ontwaken. Thuis komen bij jezelf. Thuis komen bij jezelf is de film zien, uit de film stappen en in het publiek gaan zitten. Tot die tijd ben je in diepe slaap want je zit in de film. Tijd om wakker te worden. Dit proces van ontwaken verloopt via een aantal stadia en de Wijsheid van het Hart ondersteunt je hierbij op alle lagen. Er is geen formule die ontwaken garandeert en het is geen methodiek of techniek. Je mag diep gaan doorvoelen, alle energetische onverwerkte lagen mag je diep doorvoelen en doorzien om zodoende uit te komen bij je ware Zelf. Voelen brengt je dichter bij de waarheid over wie je bent dan denken en analyseren.

Locatie

Deze pagina delen: