Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Even een gezellig avondje uit… De verleiding voor een borrel was net iets te groot… Hoe komt dan je eigen auto weer thuis? Herkenbaar? Dan is er nu een oplossing! Bel gewoon je eigen BOB! U belt BOB Leek en binnen korte tijd arriveert uw chauffeur op de afgesproken locatie.

U wordt veilig en voordelig naar huis gebracht met uw eigen auto! BOB Leek biedt u dus de mogelijkheid om met uw eigen auto vervoerd te worden van en naar elke bestemming!
Wanneer u een chauffeur van BOB Leek reserveert, dan zorgt de chauffeur voor een comfortabele en veilige rit. BOB Leek biedt u professionele chauffeurs die geselecteerd zijn op rijervaring, rijvaardigheid, communicatieve vaardigheden en representativiteit.

Dit unieke concept is in verhouding veel goedkoper dan een retourtje met de taxi. Je betaalt altijd per gereden kilometers. Hier heb je een voordeel bij omdat je auto ook gelijk thuis hebt,en je hoeft de volgende dag niet de auto ophalen. BOB Leek staat garant voor veiligheid, klantvriendelijkhheid en privacy! Het werkgebied is van en uit Westerkwartier / Noordenveld

Meer informatie: www.bobleek.nl

Locatie

Deze pagina delen: