Rijschool Take In

Contactgegevens

Bedrijfsinformatie

Autorijschool Take in streeft ernaar om je de beste kwaliteit te bieden. Dit betekent dat je in een nieuwe en nette auto rijles gaat krijgen. Rijles auto is een VW polo BlueMotion bouwjaar 2012.

Autorijschool Take in uit Dordrecht vind het belangrijk dat je het naar je zin hebt in de auto zodat de opleiding vlotter zal gaan en uitkijkt naar de komende lessen. Het is dus belangrijk dat in de auto een leuke sfeer hangt. De wisselwerking tussen intensief met de lessen bezig zijn en op een ontspannen manier met elkaar omgaan, is zeer belangrijk voor een goede verloop van de rijlessen!
Verder kan je ervan uitgaan dat er normaal taalgebruik gehanteerd zal worden voor beter begrip en dat er veel geduld getoond zal worden bij het begeleiden. Ik heb het ook moeten leren en weet wat het betekent als je voor het eerst gaat lessen.

Het is eigenlijk simpel: als je bij mij komt rijlessen probeer ik, samen met jou, op een ontspannende manier en in persoonlijk vastgesteld tempo je op te leiden tot het behalen van je rijbewijs. Je zal altijd les hebben van dezelfde rijinstructrice wat weer gemakkelijk maakt voor jou zodat je weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt kan je het dan altijd snel stellen.

Locatie

Deze pagina delen: